Як зрозуміти, що риба холодного копчення зіпсувалася?

Як зрозуміти, що зіпсувалася риба

  1. наявність липкого шару. Він з'являється тільки на свіжій тушці, коли вона починає псуватися;
  2. поява різкого неприємного запаху. Він виникає як у свіжому м'ясі, так у копченому та солоному. …
  3. утворення плям молочного кольору. …
  4. жовті зябра та каламутні очі. …
  5. поява слизу при натисканні.

2 місяці Риба холодного копчення зберігається довше, оскільки «холодний» дим має великі бактерицидні властивості. При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб при температурі від 0 до -5°C до 2 місяців.

Головні ознаки зіпсованого лосося

  1. Запах риби. Варто понюхати продукт. …
  2. Білий шар. Сира риба зіпсувалась, якщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. …
  3. Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт. …
  4. Очі риби. …
  5. М'ясо. …
  6. Термін придатності.
loading
×