Як зрозуміти що тушковане м'ясо готове?

Хочете соковите м'ясо, проколіть його: якщо сік світлий, отже, вирізка готова. Але не проколюйте м'ясо занадто часто, так воно втратить усі соки і стане сухим та несмачним. Якщо потрібно тушковане м'ясо, воно буде готове, коли почне відокремлюватися від кісток.Dec 12, 2016

Внутрішня температура – ​​54-60 °C. Medium (Середнього прожарювання). Середньопрожарене м'ясо із світло-рожевим центром. Внутрішня температура – ​​60-65 °C.

Свинину можна їсти тільки після того, як із неї разом із соком перестане витікати кров. Готовність м'яса можна перевірити, просто придавивши його: що більше соку з нього при цьому вийде, то воно сиріше.

Якщо курка ціла, зазвичай протикають між гомілкою та грудкою. Не проколюйте м'ясо наскрізь і не зачіпайте кістки. Дочекайтеся, коли стрілка чи цифри на приладі стабілізуються. Якщо термометр показує 74 °C, значить, курка готова.

loading
×