Як зрозуміти, що запечена риба зіпсувалася?

Як зрозуміти, що зіпсувалася риба

  1. наявність липкого шару. Він з'являється тільки на свіжій тушці, коли вона починає псуватися;
  2. поява різкого неприємного запаху. Він виникає як у свіжому м'ясі, так у копченому та солоному. …
  3. утворення плям молочного кольору. …
  4. жовті зябра та каламутні очі. …
  5. поява слизу при натисканні.

Варто понюхати продукт. Якщо від нього йде аміачний, рибний, їдкий аромат, тоді вона зіпсована. Свіжий лосось повинен видавати ледве чутний аромат; Білий шар.

Але навіть добре просмажена чи варена риба не виключає можливості отруєння рибою, якщо вона спочатку була несвіжою. Як правило, типові симптоми виявляються досить швидко: нудота, блювання, діарея, сильна спрага. При отруєнні людина ризикує отримати зневоднення організму.

loading
×