Яка частина перцю найгостріша?

Насіння і прожилки – це найбільша гостра частина перцютому якщо є необхідність знизити гостроту страви, то їх видаляють.

Багато хто думає, що найгостріша частина чілі – це його зерна, але насправді це тонкий пористий білий шар усередині, який називається плацентою. Укуси його, і відчуєш справжнє печіння. Це печіння викликається хімічною речовиною капсаїцином, яка знаходиться в крихітних залозках, розташованих у цій плаценті.

На вершині списку – найгостріший перець у світі, знаменитий перець Каролінський Жнець. Цей пекучий чилі був офіційно визнаний Книгою Рекордів Гіннеса найгострішим у світі двічі! Вперше, у 2013 році із середнім показником гостроти 1.569383 одиниць за шкалою Сковілла.

loading
×