Яка частина свинини найм'якша та найсоковитіша?

Вирізка є найбільш ніжним та соковитим елементом свинячий туші, який можна готувати будь-яким способом, але потрібно врахувати, що при тривалій тепловій обробці м'ясо може стати жорстким. Найкраще виходять з вирізки медальйони та шашлик.

Вирізка – саме ніжне м'ясо — м'яз, який вирізують із внутрішньої частини туші. Вирізку смажать частинами або повністю, фарширують, коптять або засолюють. Саме з цього м'яса готують найкращі м'які стейки. Однак вирізка досить несмачна, тому стейк завжди подається із соусом.

Спинна частина (корейка та карбонад) Ніжне м'ясо з невеликою кількістю жиру. Корейка найчастіше зустрічається на кістки, тому її смажать стейками на грилі або запікають у фользі.

loading
×