Яка кава корисніша?

Очевидно, що в натуральній каві більше корисних речовин, ніж у розчинному. Наприклад, у ньому містяться жирні кислоти, які перешкоджають утворенню ракових клітин. Також там більше вітамінів, калію та магнію, що робить його корисним для серцево-судинної системи.

Вчені дійшли висновку, що самий корисний спосіб приготування кава – це фільтр-кава (Filtered coffee або drip coffee). Це кава, приготовлений методом одноразової протоки гарячої води через шар меленого, що знаходиться на фільтрі. кава.

Свіжемелений кава, зварений в турці або кавомашині, – найбільш натуральний і має багатий аромат. Чашка чорного кава містить від 70 до 140 мг кофеїну, який чинить болезаспокійливий ефект, при цьому стимулює активність мозку.

Що більше молока, то менше антиоксидантної активності. Тому, звичайно, краще вибирати напій якомога простіше, без добавок і високої концентрації самого кофеїну: це американо, причому без цукру", – коментує Марія Розанова.

loading
×