Яка харчова фольга краща?

У харчових цілях фольга використовується різної товщини, для приготування м'яса, курки та риби краще вибирати не менше 14 мкм, чим більша товщина фольги, тим вищою буде температура під фольгою, і відповідно менший час приготування страви. Для приготування овочів достатньо фольги щільністю 9-11 мкм.

Фольга «Саянська Особливо Міцна» товщі стандартної побутової фольги, у зв'язку з чим має підвищену термостійкість і підходить для запікання продуктів у духовці.

У фольги, як і у медалі, дві сторони – глянсова і матова, але яка з них "лицьова"? У багатьох кулінарних джерелах кухарі говорять про те, що глянцева сторона має бути всередині, тому що як дзеркало, буде відображати тепло, а матова зовнішня сторона буде його поглинати.

loading
×