Яка кориця найкраща?

ЦЕЙЛОНСЬКА КОРИЦЯ– найкраща. Батьківщина її Шрі-Ланка, Ява, Бразилія, культивується у Китаї. Кориця вважається тим краще, ніж кора тонша. Цейлонська кориця світліша, дуже тонка.

Однією з найякісніших і найсолодших на смак визнана кориця Цейлон. Вона має світліший коричневий відтінок і багатий аромат. У вигляді паличок Цейлон більш тендітна і легко кришиться, тому що нарізається лише внутрішній шар кори. Підроблена кориця (Касія) темніше на вигляд, з червоним відливом.

Цейлонська кориця Цейлонська кориця вважається самої кращою. На сьогоднішній день пряність вирощують на Шрі-Ланці, Малайзії, Бразилії, Індії, Індонезії та інших країнах.

Кориця справжня або цейлонська (лат. Cinnamomum zeylanicum або Cinnamomum verum) – це внутрішній шар кори невеликого вічнозеленого чагарника родом із Шрі-Ланки та Південної Індії. Її ще називають благородною корицею — і з властивою всім аристократам витонченістю, справжня кориця дуже тендітна.

loading
×