Яка користь від сушеної риби?

Постійне вживання в'яленої риби запобігає розвитку ракових захворювань, крім того, у рибі велика кількість фтору та фосфору, це розвиває розумову активність та допомагає зберегти зуби здоровими.. Вживаючи дрібну рибу разом із кістками, ви також насичує свій організм необхідним кальцієм.

Як не дивно, але найкорисніша в'ялена риба – Це «дрібниця» на зразок корюшки, полосатика і т. д. Таку рибку сміливо можна їсти з кісточками, а це, між іншим, дуже багате джерело природного кальцію.

Говорячи про шкоду сушеної риби, хочеться додати, що цей делікатес надмірно жорсткий для нашого шлунка, тому може призводити до подразнення стінок шлунка і викликати порушення роботи шлунково-кишкового тракту. Кістки, які складно відокремити від м'яса в сухому стані, можуть стати причиною задухи.

Склад та корисні властивості таранки Таранка багата на білок, який легко засвоюється організмом людини. У складі також присутні вуглеводи, корисні жири (поліненасичена кислота омега-3) та вітаміни: А, В, Е, D. рибі містяться такі корисні елементи як фосфор, цинк, фтор та інші.

loading
×