Яка ковбаса довше зберігається Сиров'ялена чи сирокопчена?

Магазинна продукція зберігається у холодильнику до півроку, а якщо велиться ковбаса в домашніх умовах, термін придатності знижується до 1-2 місяців. Це важливо! Сиров'ялена ковбаса не любить протягів та різких перепадів вологості. При покупці такої ковбаси звертайте увагу на герметичність упаковки.

За умови збереження цілісності батонів ковбаса варена зберігається у холодильнику 1-3 тижні, сирокопчена – 4 місяці, напівкопчена – 10 діб, варено-копчена – 15 діб. При кімнатній температурі термін зберігання скорочується кілька разів.

Для копченої та в'яленої він становить 3-4 місяці, а для вареної – не більше 30 днів.

loading
×