Яка має бути температура браги при перегонці?

Щоб отримати якісний самогон, за допомогою самогонного апарату, при перегонці, необхідно витримувати температуру від 78 до 93 градусів. Саме в цьому діапазоні повинна переганятися брага. Температурні режими перегонки браги у самогонному апараті. Поміщаємо брагу в самогонний апарат і починаємо нагрівання.Apr 15, 2018

Термометр у цей момент повинен показувати 90-93 ° C.

Процес зазвичай закінчують, коли фортеця у вихідний струмені падає нижче 20%. При цьому слід запам'ятати, яку температуру показує термометр, встановлений у кубі. Зазвичай це 98-99 градусів.

Першу перегоні рекомендуємо відбирати дистилят до падіння градуси 7-10 в цівку, або до 98 градусів у кубі. Зазвичай рекомендують першу перегонку проводити на максимальній потужності, якнайшвидше від початку і до кінця, не поділяючи на фракції.

loading
×