Яка має бути товщина стейку з яловичини?

Оптимальна товщина стейку з яловичини від 2,5 см до 3,5 см, найкращий варіант – 3 см. Винятком є ​​лише стейк Філе міньйон, він може досягати 8 см завтовшки.

Правильний стейк повинен мати певну товщину, щоб зберегти соковитість. Стандартне правило: купуйте стейки завтовшки як мінімум 2-3 сантиметри. Витримка. Яловичина повинна бути витримана у спеціальних умовах від двох до чотирьох тижнів, перш ніж вона буде готова до нарізки на стейки або інші висівки.

Стейки необхідно нарізати упоперек волокон. Оптимальна товщина стейку приблизно 2,5 см. При такій товщина стейк залишиться соковитим та насиченим. Після нарізки стейки знову повинні "відпочити" в холодильнику і трохи обвітритися, щоб на м'ясі утворилася скоринка.

Оптимальна товщина стейку – 2-5 см. Найтонше нарізаються деякі «альтернативні» стейки, товщі – до 5 см – ніжні медальйони з вирізки, які особливо легко пересушити. За достатньої товщини м'ясо встигне покритися рум'яною скоринкою, зберігши всередині рожеву м'якоть.

loading
×