Яка на смак має бути маракуйя?

На смак маракуйя кисло-солодка, нагадує аґрус, ківі, а деякі помічають у ній нотки персика та абрикоса..Sep 3, 2021

Використати маракуйю можна в багатьох стравах:

  1. Додавати в йогурт, салати,
  2. Додавати до десерту,
  3. Робити смузі,
  4. Додавати у морозиво.

Jan 21, 2020

Вам необхідно взяти ложку або вилку і вискрести вміст у миску, а, може, і прямо в рот, якщо не терпиться спробувати маракуйю. Однак не треба перестаратися. Якщо ви шкрябатимете занадто сильно, вам може потрапити гіркий білий шар, а він не дуже смачний. Шкірку їсти не можна.

В англомовних країнах маракуйю називають passion fruit (плід пристрасті), що більше пов'язано з квітками цих рослин, ніж із самим фруктом. У 16-му столітті дивовижна квітка, що потрапила до Європи, стала наочним релігійним символом. пристрастей Христових і безпосередньо розп'яття.

loading
×