Яка печінка м'якша?

Яловича печінка вважається піснішою на відміну від свинячої. Але в приготуванні вона жорсткіша і грубіша. Також вона вкрита грубою плівкою. Свиняча печінка є більш жирним продуктом, з невеликою гіркуватістю, але відрізняється м'якістю і ніжністю.

Яловича печінка більше використовується у приготуванні дієтичної їжі та спортивного харчування. Вона дуже корисна для зору. І хімічний склад має властивості швидкого засвоєння продукту. Для підвищення гемоглобіну ця печінка є найкращою.

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її у молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода теж може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

loading
×