Яка риба корисна для організму?

Це тріска, камбала, хек, щука, судак, окунь, мінтай. — Мінтай вважаю найкращим через низьку калорійність, високий вміст білка і зовсім низький вміст жиру, — каже лікар-гастроентеролог Світлана Федорова.Sep 20, 2022

З цієї точки зору 10 найкорисніших та найменш забруднених видів риби є:

  • Анчоуси
  • Зубатка
  • Тріска
  • Пікша
  • Палтус
  • Оселедець
  • Скумбрія
  • Лосось (дикий, атлантичний)

Без обмежень – тріска, пікша, мінтай, навага, сайда, хек, хокі, сиг, муксун, омуль, чір, камбала, всі лососеві, оселедець, кілька, анчоус, сардини, креветки, кальмари (крім гігантського) та інші морепродукти. Безпечна вся аквакультурна риба.

Відповідь на запитання, яка корисна для здоров'я риба, очевидний морська. Це багатий білком, легкозасвоюваний продукт, який знижує холестерин, сприятливо впливає на роботу серця, а також запобігає розвитку захворювань щитовидної залози.

loading
×