Яка риба найкраще підходить для шашлику?

Нанизати на шампур і підсмажити на відкритому вогні можна лише досить жирну рибу із щільним м'ясом. Це осетрина, риба з сімейства лососевих, тунець або риба-меч. Дрібна риба зі щільною м'якоттю, така як скумбрія або кефаль, також підійдуть.

Кращою рибою для смаження на мангале будуть жирні сорти риби з найменшою кількістю кісток. Нежирна риба не годиться для мангала, оскільки м'ясо риби тільки усохне, а не засмажиться. Щоб запечена риба була смачною і добре пропеклася всередині, краще вибирати тушки середнього розміру

найкраще м'ясо для шашлику – з невеликими прошарками жиру якщо м'ясо — яловичина, то краще брати лопаткову частину якщо м'ясо – свинина, то вибирайте шийну частину якщо м'ясо – баранина, то вибирайте м'якоть задньої ноги (стегенця) або спинної частини туші

loading
×