Яка риба не кістлява?

Дуже смачні види морських риб без кісток – це палтус, тріска та камбала. Їх добре смажити на сковороді чи грилі. З лососевих сортів виходять соковиті стейки, також їх філе можна засолити. Тріску, хека та мінта обов'язково варто спробувати приготувати в клярі або згасити в сметані.

Список морський риби без кісток (або майже без кісток):

  • Вомер (селен, місячна) риба)
  • Жовтохвіст, або лакедра (ставридові риби)
  • Зубатка (морський вовк, окунеподібні)
  • Камбала (плоска донна риба)
  • Кефаль (є прісноводні представники)
  • Крижана риба (білокровна щука)
  • Макрель (скумбрієві риби)

Річкова риба без кісток: список назв та фото риб

  • Налим Налим у кулінарії
  • Річкова мінога Річкова мінога в кулінарії
  • Річковий вугор Річковий вугор у кулінарії
  • Сазан Сазан у кулінарії
  • Сом Сом у кулінарії
  • Судак Судак у кулінарії
loading
×