Яка риба використовується у ролах сира чи ні?

Для приготування суші, ролів та сашими в Японії використовується сира риба. Але тільки в тому випадку, якщо вона морська. Прісноводну рибу використовують лише після витримки в маринаді або теплової обробки.12-Oct-2018

Роли без сирої риби

  • Хіт! Фенікс …
  • Йоко рол Копчене філе лосося, ікра лосося, огірок, японський омлет, сир Філадельфія, мікрозелень, водорості Норі. …
  • Спокуса Рол …
  • Кіото рол …
  • Японочка Ролл …
  • Рол з японським омлетом.
  • Рол зі смаженим лососем.
  • Рол до пива

Для класичних суші в Японії використовують тільки океанічну рибу у сирому або злегка підсоленому вигляді. Вона відрізняється від річкової та озерної меншим вмістом паразитів. Річкова риба найзараженіша гельмінтами та її використовують для суші лише після теплової обробки.

Зазвичай для приготування ролів і суші використовують:

  • лосось;
  • форель;
  • тунець;
  • сьомгу;
  • морський окунь;
  • копчений вугор;
  • туну;
  • жовтохвосток.

03-May-2017

loading
×