Яка шрирача гостріша?

Заправка шрирача: гострота за шкалою Сковілла Кулінарні гурмани оцінюють соус сирача в 1000-2500 одиниць за шкалою Сковілла. Це говорить про те, що цей продукт має середню інтенсивність гостроту.

Опис Гострий соус «Шрірача» володіє пронизливо вогненним гострим смаком з ароматом перцю підкопченого. Гострі нотки перцю чилі та часнику надають соусу яскраві та пікантні нотки. Використовується в японській, китайській та тайській кухні для приготування м'ясних страв.

Вони дуже близькі за смаком, консистенцією та технологією виробництва – перед приготуванням соусу перцеве пюре піддається недовгому бродінню, а потім «закріплюється» оцтом. Щоправда, у відмінність від Табаско, Sriracha не витримують у бочках, а одразу додають інші компоненти – часникове пюре, сіль, цукор.

loading
×