Яка сіль потрібна для закочення огірків?

Саме кухонна сіль без будь-яких добавок ідеально підходить для консервування та засолювання. Це найнадійніший і перевірений роками спосіб отримати заготівлі відмінної якості. 10, 1440 AH

найбільш оптимальна для посолу кухонна, або кам'яна сіль. Вона відрізняється великою помолом, добре проникає вглиб тушок риби. Така сіль довше розчиняється і довго залишається на поверхні. Інша перевага – низька вартість компонента, на відміну від морської солі.

Для консервації найкраще використовувати морську сіль крупного помелу. Переваги морської солі: Морська сіль набагато кориснішою за звичайну: у ній містяться важливі для здоров'я людини елементи – хлор, натрій, фосфор, калій, магній, цинк, селен, йод та інші.

Media. Йодована сіль в закрутках: так чи ні Одна з думок, що йодовану сіль ні в якому разі не можна використовувати при консервації, тому що вона тільки зіпсує смак "закочених" овочів через йод у складі.

loading
×