Яка сталь має бути у коптильні?

Коптильня виготовлена ​​з нержавіючої сталі AISI 430, Що завдяки відсутності в хімічному складі нікелю досить дешева і в той же час оптимальна для виробів, які зазнають перепадів температур. Коптильня гарячого копчення це якраз виріб, який має досить великий перепад температури.Feb 10, 2020

Коптильні зазвичай виготовляються з нержавіючої сталі, тому що ця сталь не взаємодіє з продуктами та не піддається корозії. Та й у принципі для харчового приладдя завжди використовується нержавіюча сталь.

Не варто зовсім списувати з рахунків коптильні зі звичайної стали. Якщо коптити 2-3 кг продуктів 1-2 рази на рік – вони цілком знадобляться. Але для постійного гарячого копчення у великих обсягах найкращим варіантом буде нержавіюча сталь пристойної товщини.

ТОП-5 порад, як вибрати коптильню

  1. Товщина стінок та матеріал. …
  2. Об'єм хащі. …
  3. Гідрозатвор підвищує герметичність коптильні та збільшує ребро жорсткості. …
  4. Термостат правильно розподіляє тепло і дозволяє продуктам рівномірно коптитися. …
  5. Автоочищення від жиру.

Aug 10, 2018

loading
×