Яка температура має бути для зберігання яблук?

Як правило, для зберігання яблук не повинна опускатися нижче за нуль і підніматися вище семи градусів за Цельсієм. Вологість повітря також надзвичайно важлива. Її показник повинен дорівнювати 85-90%.

Температура зберігання має бути максимально близькою до 0 градусів. В умовах міської квартири яблука зберігають у холодильнику або на заскленому балконі. Плоди укладають по 1-2 кг у поліетиленові пакети без отворів та прибирають на зберігання. На балконі чи лоджії яблука зберігають у пакетах чи ящиках.

Для успішного зберігання яблук важливо охолоджувати їх відразу після збирання, бажано не перевищувати п'яти годин з моменту збирання продукції до початку охолодження. Один маленький нюанс – якщо яблука зібрані до того, як вони повністю дозріли, то дозрівати без втрати смаку та якості вони можуть і в холодильній камері.

50 днів У звичайній холодильної камери яблука можуть зберігатися близько 50 днів, а всередині секції BioFresh – усі 80.

loading
×