Яка температура має бути в рибній вітрині?

Як вибрати вітрину для охолодженої (свіжої) риби? Як видно з таблиці, свіжа риба зберігається при -1… -5 градусів Цельсія. Таку температуру може надати Вам універсальна холодильна вітрина.

Як правило, середньотемпературні вітрини підтримують усередині температуру в діапазоні від 0 до +8 градусів Цельсія, хоча є моделі з вужчими рамками +2…+6, а ще рідше купують вітрини з режимом –2…+5 градусів, які вже схожі на універсальні.

Так, температура зберігання молочної продукції, м'ясних та ковбасних виробів, кремових кондитерських виробів. повинна бути від +2+6ºС. , температура зберігання виробів з риби (риба холодного копчення, солона риба, пресерви) повинна бути при температурі від 0 до – 8 ºС.

Промислові кондитерські вітрини: типи та характеристики Вітрини, що підтримують температуру в межах +14 до +18 °C, підходять для експозиції та зберігання шоколадних виробів та праліні. Низькотемпературні кондитерські вітрини функціонують у режимах від -18 до -5 °C.

loading
×