Яка температура потрібна для випікання?
Якщо ви печете маленькі пиріжки, то вони спекти за 10-20 хвилин при температурі 240-250 градусів, великий пиріг: за 20-50 хвилин при температурі 230-250 градусів. ⭐️ Листкове бездрожжеве тісто любить температуру в 210-230 градусів.16-Nov-2020
Тому приготування кожної страви, температурний режим для неї є індивідуальним. Господині, кухарі, кулінарні блогери, виділяють оптимальну температуру для випікання пирогів – 160-180 градусів. При в такому режимі вони 100% не згорять і не пересушаться, якщо дістати їх вчасно.
Оптимальна температура розмноження дріжджів складає 25 С, а оптимальна температура протікання спиртового бродіння дріжджів значно вище – близько 35°С.
Торти, запечені у спектрі температур між 150?С і 200?С, показують поступові варіанти цих двох крайнощів. Випічка при 180 ° С – це свого роду щаслива гармонійна середина між 150С і 200С і створює торт, який має кращі якості з обох світів.