Яка температура тіла у перепелів?

Температура тіла у перепелів та курей однакова: 41-42°С, А сальмонели гинуть при температурі 60 ° С і вище.

Оптимальною температурою в перепелятнику вважається на рівні 20-22 0С, проте вважається допустимим коливання в межах 18-25 0С. Такі відносно жорсткі температурні рамки обумовлені тим, що при температурі нижче 18 0С перепілки можуть повністю припинити нести яйця.

Зміст перепелів у холоди або як перезимувати без опалення У всіх книгах з перепелівництва, що носяться по Рунету, написано, що температура у перепелятнику не повинна опускатися нижче 16°C.

Не рекомендується вживати в їжу перепелині яйцяякщо у вас серйозні патології печінки або нирок, особливе людям з жовчнокам'яною хворобою, а також при труднощах із засвоєнням білка. У перепелиних яйцях білка майже в 15 разів більше, ніж у курячих.

loading
×