Яка закваска для кефіру?

Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір VIVO На відміну від йогурту, кефір сквашується за більш низького температурного режиму. Оптимальна температура для квашування кефіру становить 22-30°С.

Закваска для кефіру може бути лише одна – кефірні грибки.

Закваска для кефіру – Це корисні дріжджі та бактерії. І коли вони потрапляють у молоко, то споживають лактозу в молоці, створюючи замість кисле молоко, а простіше кажучи, кефір. У кефірній заквасці щонайменше 30 корисних штамів бактерій та дріжджів. Закваска для кефіру може бути у вигляді порошку або у вигляді зерен.

"VIVO Закваска ""Кефір"", 4 шт по 0,5 г" купити в інтернет-магазині OZON із швидкою доставкою

loading
×