Яка жирність у справжнього пломбіру?

відсоток жирності пломбіру 12 – 20% жирність вершкового морозива 8 – 11,5% відсоток жирності молочного морозива до 7,5%.Jun 27, 2022

У молочного морозива жирність знаходиться у межах від 0 до 6%. Класичний пломбір має жирність від 12 до 13%, а жирний пломбір містить 15-20% молочного жиру.

Вміст жиру в морозивом вказують у відсотках: у молочному морозивом міститься не більше 7,5 відсотка жиру, у вершковому – від восьми до 11,5 відсотка, у пломбірі – від 12 до 20 відсотків. Колір морозива має бути рівномірним, а чим вище відсоток жирності, тим морозиво жовтіший.

В ідеалі морозиво має бути рівномірного кольору. «Відтінки білого» залежать від відсотка жирності: чим він вищий, тим «жовтіший» колір. Якщо ви помітили, що морозиво з будь-якою добавкою, неоднорідного кольору, це може означати, що на виробництві морозиво масу погано перемішали з натуральною добавкою або фарбником.

loading
×