Яке борошно добре піднімається?

Вищий сорт (екстра). Продукт білого кольору та повітряної структури містить невелику кількість глютену та протеїнів. Борошно є найкращим для випікання бісквітів, рулетів, здобних булочок та виготовлення кондитерських виробів.

Сама найкраща борошно має білий колір, а також маркування "вищий сорт". Це поширена помилка. Пшенична борошно вищого гатунку використовується для випічки здобних хлібобулочних виробів без начинки чи кондитерських виробів. Борошно вищого гатунку очищається від зернових оболонок.

Експерти рекомендують купувати борошно наступних виробників:

  • Makfa.
  • С. Пудов'
  • «Увелка»
  • «Сокольницька»
  • Nordic.
  • «Аладушкін»
  • "Мелькомбінат №3"
  • «Рязаночка»

При приготуванні хорошого хліба використовується пшенична виключно вищого ґатунку, а ось житня – обдирна. Хліб з неї має набагато меншу калорійність і набуває тієї самої пористості.

loading
×