Яке борошно можна використовувати для млинців?

Традиційно млинці та млинці робляться з пшеничного борошна вищого гатунку. Вони найбільш однорідні за текстурою, така мука містить достатньо клейковини, тому млинці можна робити які завгодно і за величиною і товщиною.Oct 20, 2018

Хороша та гречана борошно – Вона містить масу корисних вітамінів та мікроелементів. «Але борошно із звичайної гречки має гіркуватий присмак. Тому для випічки млинців і взагалі десертів краще використовувати борошно зеленої гречки – у ній користь і лише користь, а ще ніжний смак», – пояснює Тетяна.

ПП млинці з цільнозернової борошна Проте сьогодні все більше і більше людей вибирають саме цільнозернову борошно, оскільки вона містить у рази більше клітковини, корисних речовин і мінералів, ніж звичайна пшенична.

Борошно пшеничну хлібопекарську я використовую для всіх видів випічки. На що слід звернути увагу при покупці, так це на дату виготовлення та для будь-якого тесту обов'язково просівати її.

loading
×