Яке м'ясо легше засвоюється свинина чи яловичина?

Телятина (молода яловичина) має більш ніжне та менш жирне м'ясо, тим самим воно легше перетравлюється нашою травною системою. Яловиче м'ясо вважається дієтичним, оскільки містить невелику кількість жирів. Також воно класифікується як червоне м'ясо за рахунок великого вмісту заліза. Баранина та ягнятина.Dec 8, 2021

1. Крольчатина Це м'ясо містить максимальну концентрацію білка, що засвоюється людиною: наприклад, білок з яловичини засвоюється лише на 60 відсотків, у той час як з м'яса кролика – на 90. До того ж низька калорійність і високий вміст вітамінів групи В.

До дієтичних (тобто легких для засвоювання) сортів м'яса традиційно прийнято відносити телятину, курятину та кролятину, а також м'ясо індички. Таке м'ясо не містить багато жиру і чудово відновлює потребу організму в білку при різних захворюваннях.

Найтугоплавкіший, за словами фахівця, важкий для людського шлунка жир – гусячий. Після гусака у плані тяжкості засвоєння йдуть качка, жирна баранина, свинина.

loading
×