Яке м'ясо на смак?

Козлятина має помірно виражений солонуватий смак, а не солодкуватий, як у яловичини. Молода козлятина світліша за інші види м'ясавона має блідо-рожевий колір. М'ясо старих тварин цегляно-червоний і темніє на повітрі. Козячий жир чисто білого кольору.

Специфічний запах козлятини Якщо говорити на чистоту, то м'ясо козликів, які були кастровані та їх вік не перевищив річну позначку, дає запах не сильніше, ніж курка. Тому при виборі м'яса варто орієнтуватися на продукцію, одержану від молодої тварини.

Чому козлятину Чи важко знайти на наших ринках? По-перше, наша країна ще не стала фермерською. По-друге, у нас ні такої традиції є козлятину, пити козяче молоко… І, до речі, даремно її ні.

loading
×