Яке м'ясо найлегше засвоюване?

Найтугоплавкіший, за словами фахівця, важкий для людського шлунка жир – гусячий. Після гусака у плані тяжкості засвоєння йдуть качка, жирна баранина, свинина.

Крольчатина Тушка кролика містить до 85% м'яса, яке засвоюється нашим організмом майже 90 %. Для порівняння: цей показник у яловичини та свинини значно нижчий. У складі м'яса кролика менше «баласту» – сухожиль і кісток.

До дієтичних (тобто легких для засвоювання) сортів м'яса традиційно прийнято відносити телятину, курятину та кролятину, а також м'ясо індички. Таке м'ясо не містить багато жиру і чудово відновлює потребу організму в білку при різних захворюваннях.

loading
×