Яке м'ясо у цесарок?

Гастрономічна цінність м'яса цісарки полягає в поєднанні ніжності курчати з легким присмаком дичини. Воно містить менше жиру, ніж куряче, за біологічними показниками вважається найкращим з м'яса свійської птиці і є дієтичним. У м'ясі цесарки багато корисних речовин, вітамінів і амінокислот.Oct 15, 2018

За білковим складом м'ясо цесарок набагато більш насичено, ніж в інших одомашнених птахів; воно містить близько 95% амінокислот. Такий м'ясний продукт корисний у постійному раціоні як дорослих, і дітей; особливу користь приносить хворим, пенсіонерам та вагітним жінкам.

Смакові якості м'яса цісарки Кістки не великі, набагато тонші порівняно з курячими. Крізь тонку шкіру видно м'ясо червоного кольору, тушка здається бурою. Боятися не варто. Просто м'ясо цісарки містить велику кількість гемоглобіну.

Тип харчування у індичок і цесарок схожий, але індички краще засвоюють рослинний корм і можна пасти на зеленій траві. До складу та якості корму індички Вибагливі, особливо важкі бройлерні породи. Цісарки А малоїжки і в харчуванні невибагливі.

loading
×