19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Яке м'ясо у горбуші?
М'ясо горбуші сухе, особливо після смаження або запікання. Але якщо її правильно приготувати та підібрати потрібні інгредієнти, м'ясо буде соковитим та таючим у роті.
В Росії горбуша вважається цінною та смачною рибою і продається у свіжому, замороженому та сушеному вигляді. А ось у Норвегії рибалки з нею воюють. Горбуша тут — небезпечний чужинець, який загрожує атлантичному лососеві. Риба вважається паразитом, і її не їдять.
Незважаючи на те що горбуша має корисні властивості, є у неї та протипоказання:
- індивідуальна непереносимість морепродуктів, йоду та фосфору;
- захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка, панкреатит);
- патології печінки та нирок, особливо сечокам'яна хвороба:
- вік менше трьох років.