Яке м'ясо у горбуші?

М'ясо горбуші сухе, особливо після смаження або запікання. Але якщо її правильно приготувати та підібрати потрібні інгредієнти, м'ясо буде соковитим та таючим у роті.

В Росії горбуша вважається цінною та смачною рибою і продається у свіжому, замороженому та сушеному вигляді. А ось у Норвегії рибалки з нею воюють. Горбуша тут — небезпечний чужинець, який загрожує атлантичному лососеві. Риба вважається паразитом, і її не їдять.

Незважаючи на те що горбуша має корисні властивості, є у неї та протипоказання:

  • індивідуальна непереносимість морепродуктів, йоду та фосфору;
  • захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка, панкреатит);
  • патології печінки та нирок, особливо сечокам'яна хвороба:
  • вік менше трьох років.
loading
×