Яке м'ясо у Кунджі?

Кунджа, як і всі лососеві, може готуватися практично будь-яким способом. Вона підходить для засолювання, юшки, смаження або запікання, її можна додавати до салатів, готувати на її основі холодні закуски. М'ясо кунджі трохи менш жирне, ніж у лососів, не надто соковите, але дуже ніжне та смачне.

Кунджа – Промислова рибане розлучається на фермах. М'ясо цією риби нагадує смак форелі. Воно ніжне та соковите. Всього 100 г цієї риби містять добову норму вітаміну С, необхідний підтримки роботи імунної системи людини.

Відрізняється від арктичного гольця меншим числом зябрових тичинок (16-18, у дрібних екземплярів – 12). Спина у риби темна, черевце світле, сріблясте, боки коричневі з великими світлими плямами. Мешкає в Тихому океані від Пенжини, Командорських островів і Камчатки до острова Хоккайдо.

Кунджа н/р 30+ (1/22) – купити за ціною: 338 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"

loading
×