Яке мартіні солодше?

Мартіні Асті (Martini Asti) – біле напівсолодке шампанське Мартіні Асті виготовляється з винограду «Білий Мускат», який зростає у провінціях П'ємонт та Венето. Асті Мартіні має солодкий смак, з фруктовим букетом яблук, персиків, апельсина та меду. Подавати Мартіні Асті рекомендується при температурі 7–9 °С.Jun 19, 2015

Що стосується Асті, то це солодке, а не сухе, як Просікко, італійське ігристе вино, що виготовляється з Білого Мускату. Воно характеризується дуже насиченим ароматом персика, меду та мускатного винограду, а також зниженим вмістом алкоголю. На ринок вина Асті випускаються молодими, без витримки.

Bianco – Світло-жовтий вермут з ​​насиченим і тонким ароматом білого персика, пряного майорану та нотками свіжого чебрецю. Rosso – класичний червоний вермут з ​​ароматом ванілі, чорної вишні та вершкової карамелі. Extra Dry – білий сухий вермут з ​​ароматом м'яти, шавлії та орегано.

Кількість градусів у напої залежить від виду мартіні. Фортеця Bianco, Rose та Rosso – 16 градусів. Підвищений вміст алкоголю у Extra Dry – 18%. Ну а самим міцним мартіні є Bitter.

loading
×