Яке обладнання має бути у барі?

Наприклад, для невеликого кафе чи бару знадобиться барна стійка з кавомолкою, міксер, вбудований холодильник, соковитискач, блендер, льодогенератор та комбайн. Для закладу будь-якого формату – автоматизована програма для ресторану чи кафе. May 15, 2019

Спеціальний барний інвентар

  • шейкери. Призначені для приготування алкогольних коктейлів. …
  • Стрейнери. Використовуються як сит для просіювання напою з шейкера. …
  • Джіггери. Мірні стаканчики з нержавіючої сталі, незамінні в будь-якому барі. …
  • Мадлер. …
  • Сквізери. …
  • Нарзанники.

Apr 8, 2021

барне обладнання: кавомашини та кавомолки, міксери, тостери, соковижималки та ін; кухонне обладнання: хліборізки, ножі, овочерізки, холодильник для продуктів, винна шафа та ін; обладнання для приготування страв: печі, гриль, плити та ін.; посуд та інший потрібний для роботи бару інвентар.

Верхня стійка бару несе найбільше навантаження в роботі: це прилавок, на який подаються напої, і основне місце комунікації. На нижній барній стійці зазвичай розміщується основна маса обладнання, необхідна для роботи, а також запас посуду, що найчастіше використовується у закладі.

loading
×