Яке потрібне обладнання для міні пекарні?

Які документи потрібні для відкриття мініпекарні

  1. Санітарно-епідеміологічний висновок виробництва. Цей документ оформляється в Росспоживнагляді. …
  2. Санітарно-епідеміологічний висновок продукції. …
  3. Сертифікат відповідності. …
  4. Висновок пожежної інспекції щодо відповідності вимогам пожежної безпеки.

Для невеликої пекарні або міні пекарні підійдуть тільки хлібопекарські ротаційні печі з продуктивністю від 70 кг на годину (за печінкою) до 180 кг на годину (батони та формовий хліб цегла). Теоретично підходять: пекарські шафи ПКЕ, суміщені хлібопекарські печі з вистоюванням, а не тільки ротаційні печі хлібопекарські.

Покрокова інструкція з відкриття пекарні

  1. Крок 1. Вибір цільової аудиторії для пекарні
  2. Крок 2. Асортимент пекарні
  3. Крок 3. Оформлення документів для відкриття пекарні
  4. Крок 4. Обладнання, необхідне відкриття пекарні
  5. Крок 5. Приміщення для відкриття пекарні
  6. Крок 6. Підбір персоналу.
  7. Мініпекарня
  8. Кафе-пекарня
loading
×