Яке вино до сиру камамбер?

Для м'яких сирів із пліснявою скоринкою (бри, камамбер) вибирайте помірно сильні червоні вина, наприклад іспанські. Також до цих сирів підходять сири та мерло, зокрема, Prato del Faggio Ca'de'Rocchi. Не забудьте, що ці сири чудово поєднуються і з шампанським. Mar 30, 2018

Камамбер – Це м'який, іноді навіть рідкий сир. Експерт Inshaker радить білі вина з хорошою кислотністю, що розщеплюють високу жирність сиру. З яким вином їдять сир камамбер? Відмінну пару складуть йому бандоль, саблі, вина з піно-гри, шардоні.

Запивати Камамбер найкраще червоним або рожевим вином, яке теж можна трохи підігріти. У цьому випадку саме вино подається до сиру, а чи не навпаки.

Ми рекомендуємо продегустувати з ним червоне португальське Adega de Pegoes Cabernet Sauvignon. Його стиглий фруктовий смак та свіжа кислотність врівноважують жир та підкреслять пікантність сиру. Гарні з рокфором та солодкі білі вина, такі як Сотерн, Токай, Він Санто, солодкий рислінг.

loading
×