Яке згущене молоко не можна їсти?

Шкода продукту обумовлена ​​високим вмістом цукру, яке надмірне вживання призводить до збільшення маси тіла, порушення обміну речовин, підвищеним ризикам розвитку серцево-судинних захворювань, діабету, метаболічного синдрому.

Цей продукт містить магній, фосфор, калій, натрій, кальцій, фтор та вітамін А. Під час термічної обробки деякі властивості молока посилюються, тому згущене молоко благотворно впливає на зір та зміцнює кістки.

Справжнє згущене молоко, зроблене за ГОСТом, повинно складатися тільки з цільного молока і цукру, а на упаковці має бути написано «молоко цільне згущене з цукром". Однак багато виробників прибирають із назви слово «цілісне», змінюють інгредієнти та технологію виробництва, приховуючи підміну.

loading
×