Які бувають кімчі?

Існує, на думку фахівців понад 100 видів кімчі. У Кореї подають його навіть у ресторанах західної чи китайської кухні, а то й у піцеріях.

Його виготовляють із пекінської капусти, іноді додаючи скибочки редьки, баклажани, огірки та інші овочі. Страва трохи гостра на смак із солодкуватими відтінками. До його складу входить безліч цінних речовин, таких як клітковина, пробіотики, антиоксиданти та вітаміни.

🥢 Чимчі – та ж кімчі, лише за особливою технологією пострадянських корейців. Рецептура трохи відрізняється від традиційного варіанту: капусту засолюють і заправляють свіжим часником і стручковим перцем, через що страва виходить трохи кислішою і соковитішою за смаком.

loading
×