Які бувають нарізки на стіл?

Класичний набір складатиметься з:

  • м'якою нарізки (на зразок італійської прошутто або мортаделло)
  • твердих копчених ковбас з характером (наче салямі або чоризо)
  • запеченого цільного шматка м'яса (щільного, наприклад корейки або навіть індички)
  • сала (дуже тонко нарізаного)

Класичний набір включає декілька компонентів:

  • нарізку м'яку – мортаделло, прошуто та інші;
  • копчену тверду ковбасу;
  • запечений цілий шматок м'яса чи птиці тощо. буд.;
  • сало, нарізане найтоншими скибочками;
  • паштет з птахів.

Нарізати сирокопчену ковбасу потрібно тонкими скибочками під кутом щонайменше 45 градусів. Формою виходять довгі вузькі овальчики. Така нарізка однозначно впливає смакове сприйняття продукту.

loading
×