19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Які бувають нарізки на стіл?
Класичний набір складатиметься з:
- м'якою нарізки (на зразок італійської прошутто або мортаделло)
- твердих копчених ковбас з характером (наче салямі або чоризо)
- запеченого цільного шматка м'яса (щільного, наприклад корейки або навіть індички)
- сала (дуже тонко нарізаного)
Класичний набір включає декілька компонентів:
- нарізку м'яку – мортаделло, прошуто та інші;
- копчену тверду ковбасу;
- запечений цілий шматок м'яса чи птиці тощо. буд.;
- сало, нарізане найтоншими скибочками;
- паштет з птахів.
Нарізати сирокопчену ковбасу потрібно тонкими скибочками під кутом щонайменше 45 градусів. Формою виходять довгі вузькі овальчики. Така нарізка однозначно впливає смакове сприйняття продукту.