Які консерви корисніші?

До найкорисніших консервів належать рибні. Найкраще, щоб риба була у власному соку. Вживати такі консерви краще з кістками. Вони після термічної обробки стають м'якими і не викликають дискомфорту під час їжі.

Бажано, щоб це були тунець, лосось, білуга, горбуша, зубатка, кета, осетр, палтус, путасу, сайра, сардинелла, ставрида, хек та оселедець. Для тих, хто худне ідеальний продукт – тунець і хек. Не рекомендується їсти консерви гіпертонікам, людям із захворюваннями нирок, печінки, шлунково-кишкового тракту та схильністю до набряків.

У топ-3 «рибних» консервів увійшла сайра "Доброфлот" (85% риби), "Пелагус" (84% риби) і "Дальморепродукт" (83% риби).

loading
×