Які краще купувати оливки?

Найсмачнішими та насиченими за смаком вважаються оливки з кісточкою. Консервовані плоди без кісточки краще найбільше підходять для салатів. 5. Звертайте увагу на колір та калібр плодів – щоб оливки були однакового розміру.

ЯКІ ОЛИВКИ КОРИСНІШЕ? Якщо говорити про корисність зелених та чорних оливок, то варто звернути увагу на маслини. Саме з них роблять оливкову олію, і саме в їхньому складі дуже багато корисних речовин.

Виходить, що різниця між ними полягає майже лише у смаку. І в маслинах, і в зелених оливки багато антиоксидантів, протизапальних речовин. Тому обидва різновиди оливок будуть корисні для кишківника. З погляду поживності в маслинах все-таки більше білка, а також лінолевої та олеїнової кислоти.

loading
×