Які особливості у маку?

Ботанічний опис Квітки великі, поодинокі, як правило, червоного кольору (рідше зустрічаються білі або жовті), на довгих квітконосах, або (у безстеблових видів) квітконіжках, без приквітків, у деяких видів – у хуртовому суцвітті.

Жінкам регулярне вживання маку приносить неоціненну користь. В основному, це виявляється у нормалізації гормонального фону та знятті дратівливості та занепокоєння. Часті головні болі, нервозність та безсоння характерні саме для представниць слабкої статі.

Користь кондитерського маку: Харчовий мак – смачний та поживний продукт, що тонізує нервову систему та піднімає настрій. Що міститься в кондитерському маке вітамін E, є антиоксидантом та імуномодулятором, що дозволяє захистити організм від шкідливих речовин та підвищити його опірність до інфекцій.

loading
×