Які овочі можна їсти щодня?

Йдеться про малину, мандарини, журавлину, часник, цибулю і чорницю. Відразу обмовимося – відмовлятися від них не варто (у них містяться вітаміни), але й не покладайте на них особливих поживних надій.

Дієтологи зі США заявили, що серед усіх овочів цвітна капуста є самою корисний для здоров'я, тому що в ній містяться практично всі необхідні людському організму вітаміни та мікроелементи.

Овочі, приготовлені на пару, корисніше, ніж варені та тушковані. І вже зовсім не корисно їсти смажені в олії овочі. Картопля, баклажани та помідори корисні в запеченому, тушкованому вигляді. Потужна протиракова речовина лікопін, що міститься в томатах, вивільняється у процесі термічної обробки.

loading
×