Які пакети можна вакуумувати?

Вибір пакетів для вакууматорів Використовуйте рекомендації виробників, щоб вибрати оптимальні за щільністю вироби: пакети завтовшки від 60 мкм використовуються для вакуумування сиру; риба зберігається в упаковці завтовшки 80-120 мкм; для м'яса використовуються вакуумні пакети завтовшки 60-100 мкм..

Якщо спробувати вакуумувати на безкамерному вакууматорі гладкі пакети, то нічого не вийде: пакет гладкий, обидві плівки пакета щільно притиснуті один до одного запаювальною планкою, немає можливості відкачати повітря з пакета.

Гладкі вакуумні пакети Використовуються лише для камерних пакувальників. Для безкамерних вони не підходять: під час вакуумації вони злипаються на всій довжині, не залишається просвітів для виходу повітря.

  • Упаковка для майонезу, кетчупу, соусів
  • Упаковка для макаронних виробів, круп, сипких продуктів
  • Упаковка для пельменів та заморожених напівфабрикатів
  • Упаковка для горіхів, сухофруктів та снеків
  • Упаковка для цукерок
  • Упаковка для м'яса та м'ясних продуктів
  • Пакети для хліба
  • Упаковка для чаю
loading
×