Які приправи для супу з куркою?

Для курячого бульйону підходять будь-які супові приправи. Це і лавровий лист, і чебрець, і шавлія, і розмарин. Щоб смак вийшов більш насиченим, їх можна скласти в марлю, опустити її в каструлю на ниточці, а після варіння прибрати.

Основні спеції для бульйону – пряні трави, а точніше зерна гірчиці, коріандр, чебрець, лавровий лист, петрушка, часник, чабер, кріп, розмарин. Їх кладуть наприкінці, коли теплова обробка добігає кінця. Після зняття з вогню додають свіжу зелень, щоб надати йому аромату.

Брати тільки грудку не варто: м'ясо може вийти жорстким, а бульйон – Ненаваристим. Крім основного інгредієнта, курки, в бульйон додають цибулю, моркву, селера та приправи. Для надання більш насиченого кольору овочі можна пасерувати у невеликій кількості олії.

loading
×