19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Які приправи взяти?
Приправи, які мають бути на кожній кухні
- Білий перець Тонкий аромат, глибокий смак.
- Морська сіль крупного та дрібного помелу Щоб солити їжу і для засолювання.
- Кумін (зіра) Для м'яса, риби, рису, овочів, бобів, каррі та соусів з чилі.
- Бадьян …
- Кайєнський мелений перець.
- Солодка мелена паприка.
- Кориця в паличках.
- Орегано
15 найнеобхідніших спецій та приправ
- Коріандр Коріандр виконує подвійну функцію: як спеція і як пряні трави. …
- Імбир Свіжий або сушений імбир має безліч відмінних властивостей поряд із його солодким, але пряним смаком. …
- Лавровий лист …
- Куркума.
- Аніс …
- Мускатний горіх …
- Гвоздика …
- Чорний перець
Енциклопедія: самі популярні спеції світу
- Бадьян (зірковий аніс) …
- Ваніль …
- Стручки ванілі плосколистої (Vanilla planifolia) із сімейства орхідей можуть досягати 25 см завдовжки. …
- Запашний (ямайський) перець.
- Висушені ягоди піменти лікарської (Pimenta officinalis) з сімейства миртових мають складний смак і аромат.