Які програми є у хлібопічці?

Можливості хлібопічки:

  • У хлібопічці можна місити тісто для піци, млинців, і, звичайно ж, хліба – білого, чорного, гречаного та іншого.
  • Створювати оптимальні температурні умови для того, щоб підійшло тісто.
  • Робити хліб із травами або іншими добавками. …
  • Підрум'янити вироби, що випікаються.

Принцип роботи хлібопічки Приготування хліба повністю автоматизоване. Пристрій сам перемішує компоненти, підігріє опару, замісить тісто, дасть йому настоятися і випече хліб з такою скоринкою, якою ви забажаєте. Незалежно від моделі, хлібопічки працюють за одним алгоритмом.

– Виробники рекомендують закладати компоненти у цебро хлібопічки одним із двох способів: вода, потім сухі компоненти (борошно, сіль, цукор), потім дріжджі або з точністю навпаки. Зауважте, що у обох випадках немає прямого контакту сухих дріжджів із рідиною.

loading
×